Selecteer een pagina

Finally, ik kan het van de daken schreeuwen want de de deuren van de allernieuwste training op het gebied van leiderschap en persoonlijke groei is geopend Impact Leader: de Kern van Leiderschap!

Wil jij de leider in jezelf (her)ontdekken? Weten waar je potentie ligt? Zodat jij vanuit rust en vertrouwen een mega doorbraak kunt realiseer naar een leven vol impact, succes en geluk? 

Wacht niet dan langer!

In deze training kom jij echt tot jouw kern. Je gaat ontdekken hoe jij je impact vergroot en authentiek leiderschap uitdraagt zodat echt gaat doen wat jij te doen hebt.

Deze training is bedoeld voor jou:

  • inzicht wil krijgen in welke unieke leiderschapskwaliteiten voor een gigantische doorbraak naar het vergroten van je impact, geluk en succes gaat zorgen
  • wanneer jij het gevoel hebt dat je stilstaat 
  • nog niet altijd  daadkrachtige keuzes kan maken
  • niet goed weet hoe je jezelf zichtbaar maakt in een veeleisende omgeving
  • zoekend bent in wat je te bieden hebt of wat je toegevoegde waarden is

Wat kun je verwachten?

Deze training is geen standaardtraining. We komen echt in beweging. We doen geen concessies meer. Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière of binnen je ondernemersavontuur. Je krijgt inzicht in wat het betekent om authentiek leiderschap uit te dragen en welke positieve impact dat heeft op je resultaten.

Of je nu een leidinggevende bent, ambitie hebt om leiding te geven of je bent een ondernemer die bereid is om zijn impact te vergroten. Dan is deze training een must.

Wanneer en waar?

Deze training vindt op 25 november van 10-16 uur plaats op een prachtige inspirerende locatie in Den Bosch, vlakbij het station met voldoende parkeergelegenheid.

Wanneer jij denkt 🔥🔥🔥 I’m ready for it.

Stuur een bericht naar lyanne@lyannevos.nl Ik heb beperkt aantal plek dus wacht niet te lang!